Zeytiinyağı Sabunu

Hiçbir renk ve koku katkısı içermeyen saf sızma zeytinyağı, sabunu. Kuru ciltler için idealdir.Saçlarda kan dolaşımını arttırarak dökülmeyi önler.Vücut ve saç bakımı için en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılır. Ağrı hafifletici,Romatizma ve selülit tedavisindede etkilidir.Lekeler için yardımcıdır.

Sivilce oluşumunu azaltır ve zamanla önler, Çevresel ve kimyasal temizleyicilerin etkileri sonucu oluşan çatlakların ve bacaklarda oluşan selülitin tedavisine yardımcı olur, Mükemmel saç ve cilt bakımına yardımcı olur.Zeytinyağından üretilen zeytinyağ sabunu, E vitamini kaynağıdır, E vitamini saç köklerinizin doğal besleyicisidir, Kepeklenmeyi önler ve tekrar oluşumunu engeller, sık ve düzenli kullanıldığında, saçınızın doğal yumuşaklığına kavuşmasını sağlar, Saçınızın hacimli görünmesine yardımcı olur.

1 yorum:

Cengiz dedi ki...

Doğal sabun konusunda çok fazla ismi geçmeyen fakat cildi kurutma bakımından en iyilerin başında yer alan havuç sabununun direkt olarak siyah noktalara etkisi olmasa da sivilce için var olanları ortadan kaldırmada başarılıdır. Direkt olarak cildi kurutma etkisinden dolayı sivilce bölgelerini de kurutarak 1-2 hafta süren etkiyi birkaç güne indirebilir. Fakat bu sürede kesinlikle yaralarınız ile oynamamalısınız.
https://yksdestek.com/sivilce-ve-siyah-nokta-icin-en-etkili-dogal-sabunlar/